Home OVER ADOOR®

Nieuw als ADOOR, betrouwbaar als Ruiter

In 2019 zijn we gestart met ADOOR. Onze missie? Zoveel mogelijk klanten blij maken met moderne, industriële ramen en deuren van aluminium. Steeds meer mensen zijn op zoek naar binnendeuren en ramen met strakke kozijnen die veel lichtinval geven in huis. Er zijn verschillende opties verkrijgbaar op de markt. Denk hierbij aan stalen deuren of deuren met houten profielen.

Bezoek onze showroom

ADOOR® is onderdeel van Ruiter
Garagedeuren en Zonwering in
Barneveld.

Harselaarseweg 20, Barneveld
0342 490 253
info@adoor.nl
Afspraak maken

Toch hebben deze opties ook nadelen. Zo is staal erg bewerkelijk en prijzig, en houten profielen zijn minder duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Wij zijn op zoek gegaan naar een mooie oplossing voor moderne, stijlvolle raam- en deurprofielen die onderhoudsvriendelijk en betaalbaar zijn én een stijlvolle aanvulling zijn op je interieur. Die oplossing vonden we in aluminium profielen. Aluminium is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en heeft een unieke, luxueuze uitstraling.

De aluminium oplossing vormde de basis voor ADOOR. Wat bieden we met dit nieuwe merk? Een nieuwe productlijn van deuren, ramen en andere producten, gemaakt van glas en vakkundig afgewerkt met moderne aluminium profielen. Daarmee helpt ADOOR jou om je interieur af te maken met stijlvolle, industriële deuren en ramen.

ADOOR is een merk van Ruiter B.V.. Met een team van enthousiaste en vakkundige monteurs houden we ons bij Ruiter elke dag bezig met het leveren en monteren van garagedeuren, zonwering en terrasoverkappingen. Dit doen we inmiddels al meer dan 25 jaar, bij zowel particulieren als zakelijke klanten.

We zijn trots op de naam die we met Ruiter hebben opgebouwd en willen nog veel verder doorgroeien. Maar ADOOR is anders. ADOOR is een nieuw concept. De focus van ADOOR ligt op het personaliseren van onze producten, al vanaf het ontwerp. Bij ADOOR bepaal jij exact hoe je aluminium product eruit komt te zien. Vertel ons hoe je het wil hebben. Wij maken het perfecte aluminium systeem, afgestemd op jouw wensen.

Bij ADOOR produceren wij onze aluminium producten zelf. In eigen huis, met onze eigen machines, en met onze eigen mensen. Dat maakt ADOOR uniek. Door onze eigen productie garanderen wij jou transparantie in het leveringsproces en kwaliteit in de afwerking. Net zoals je bij Ruiter gewend bent, kun je uiteraard ook bij ADOOR bouwen op vakkundigheid en aandacht. Betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak, daarmee vervult ADOOR jouw woonwensen

ADOOR® in jouw huis?

Gerwin helpt je graag verder.