Home Eigen productie

ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN UIT ONZE EIGEN FABRIEK

Eigen productie:
van A tot DOOR

Echt vakmanschap creëren doe je zelf. Daarom heeft ADOOR een eigen fabriek. Hier maken we elke dag onze aluminium systemen, met onze eigen mensen en onze eigen machines. Zo houden we de controle over het complete productieproces van A tot Z. En nog belangrijker: we kunnen jou de kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen die we beloven. Onze korte levertijd halen we dus altijd. Beloofd 😉

Bezoek onze showroom

ADOOR® is onderdeel van Ruiter
Garagedeuren en Zonwering in
Barneveld.

Harselaarseweg 20, Barneveld
0342 490 253
info@adoor.nl
Afspraak maken

Omdat alle aluminium producten van ADOOR alleen door ADOOR gemaakt worden, zijn wij flexibel. Dat is prettig voor jou, want jij kunt precies bepalen hoe je aluminium deur of raam eruit komt te zien. Of je nu gaat voor een aluminium taatsdeur, een schuifdeur of een puikozijn, wij horen graag wat je wensen zijn. Een aluminium staander erbij? Een aluminium ligger minder, of liever asymmetrische profielen? Wij duiken onze werkplaats in en produceren jouw aluminium product op maat. Dat is de kracht van ADOOR. Geen standaard oplossingen en eindeloze zoektochten naar het perfecte product. Wij maken het voor je zoals jij het wilt!

Misschien vraag je je af; wat doen ze dan precies als ik mijn bestelling heb geplaatst?  Dat vertellen we je graag aan de hand van ons duidelijke stappenplan. In onze fabriek werken we volgens x duidelijke stappen. Zodra jij akkoord geeft op de offerte gaan we aan de slag:

STAP 1

Voor we onze machines opstarten is het belangrijk om de maatvoering goed af te stemmen. Dit kun je aan ons doorgeven, of wij komen de aluminium deuren of ramen bij je inmeten.

STAP 2

Nadat de maatvoering duidelijk is, verwerken we dit in het programma van de machines. Dit noemen we de werkvoorbereiding. En een goede voorbereiding is het halve werk. We stellen de machine zo in, dat hij jouw binnendeur of raam precies op maat produceert.

STAP 3

Als alles juist is ingesteld, doet de machine zijn werk. Al het aluminium wordt nauwkeurig gezaagd. Dit proces is helemaal geautomatiseerd, wij hoeven enkel te controleren of alles op rolletjes verloopt.

STAP 4

Nadat het aluminium is gezaagd, worden de aluminium profielen bewerkt. Dit gebeurt met een andere machine, die ook programmeerbaar is en daarom een hele serie achter elkaar kan bewerken.

STAP 5

Alle onderdelen gezaagd en bewerkt? Tijd om de onderdelen in elkaar te zetten. Uiteraard mag je dit ook zelf doen! Dan zetten we de basis voor je in elkaar en kun je zelf je aluminium product in elkaar zetten.

STAP 6

Montage? Als jij dat wil, komen we bij je thuis om jouw binnendeur of raam te leveren en te monteren.

Et voilà! Het productieproces van jouw aluminium product is afgerond, genieten maar!

Nieuwsgierig geworden? Kom snel eens kijken in onze showroom. En ben je benieuwd hoe we dan te werk gaan? Dan loop je vanuit de showroom zo even de fabriek in. We laten je graag een stukje vakmanschap zien!

ADOOR® in jouw huis?

Gerwin helpt je graag verder.