Home Showroom

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE SHOWROOM

ADOOR: waar de deur altijd open staat

Bij ADOOR zijn we trots op onze producten. Daarom laten we ze graag aan je zien. Het liefst in onze eigen showroom! Daar vertellen we met veel plezier over de verschillende aluminium deuren en ramen en kunnen we samen met jou het aluminium product kiezen dat het beste past bij je wensen en de stijl van je huis.

Bezoek onze showroom

ADOOR® is onderdeel van Ruiter
Garagedeuren en Zonwering in
Barneveld.

Harselaarseweg 20, Barneveld
0342 490 253
info@adoor.nl
Afspraak maken

Bij ADOOR maken we alle aluminium producten zelf in onze eigen fabriek. Vanuit de fabriek loop je vervolgens zo de showroom in. Handig voor ons, en voor jou! Ons eigen productieproces maakt ADOOR uniek. Onze eigen showroom net zo goed. Want hoewel je onze producten kunt bekijken op de website, wil je het soms gewoon met eigen ogen zien. Loop binnen voor een kop koffie en kijk rustig rond. Wil je samen met ons sparren over jouw aluminium product? Maak dan voor de zekerheid even een afspraak.

In onze showroom kun je al onze aluminium producten en accessoires bekijken, voelen en uitproberen. Daarnaast wordt je voorzien van professioneel advies door een van onze experts. Wij vertellen je alles over de voordelen van onze aluminium producten, maar ook waar je goed op moet letten bij de keuze voor een aluminium deur of raam. Wil je meer weten over de duurzaamheid en het onderhoud? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Samen bespreken we graag hoe we jouw interieur kunnen aanvullen met onze industriële en moderne deuren en ramen. Bij ADOOR krijg je advies over de volgende producten:

  • Taatsdeur
  • Schuifdeur
  • Scharnierdeur
  • Pivotdeur
  • Draaikiepraam

Heb je zelf een uniek idee? Dat vinden we nog leuker! Vertel het ons en we denken graag met je mee.

Wanneer kan ik terecht?

Onze showroom is elke werkdag geopend van 07.30 tot 17.00. Op zaterdag zijn we van 09.00 tot 13.00 geopend. Liever op een ander tijdstip afspreken? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden voor een afspraak.

Onze showroom is overigens uitstekend bereikbaar. We zijn gevestigd op de Harselaarseweg 20 te Barneveld, midden in het land en dichtbij de snelweg. Daardoor zijn we uitstekend bereikbaar voor jou en jij ook voor ons. Kom dus gauw een keer langs!

ADOOR® in jouw huis?

Gerwin helpt je graag verder.