Op maat gemaakte aluminium openslaande garagedeuren van ADOOR®
A-kwaliteit
Maatwerk
In 4-6 weken geleverd
Aluminium garagedeur
Compleet naar jouw wensen!

Aluminium garagedeuren

Aluminium garagedeuren van ADOOR zijn gemaakt van licht materiaal en ze sluiten gemakkelijk. Kies voor de karakteristieke uitstraling van een ADOOR aluminium garagedeur en geniet jarenlang van jouw onderhoudsvriendelijke garagedeur. We leveren jouw deur al binnen 4 tot 6 weken!

Waarom aluminium garagedeuren van ADOOR?

Aluminium garagedeuren van ADOOR bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere materialen, zoals hout of staal: 

  • Duurzaam: Een van de belangrijkste voordelen is de duurzaamheid van aluminium. Het materiaal is bestand tegen roest, corrosie en extreme weersomstandigheden, waardoor het ideaal is voor buitengebruik.
  • Licht materiaal: Aluminium is een licht materiaal. Dit merk je goed bij het openen en sluiten van de deur! Ze hebben een soepele en stille werking. 
  • Volledig op maat gemaakt: Heb je bepaalde wensen voor jouw nieuwe garagedeur? Dat is geen probleem! Wij maken jouw garagedeur namelijk geheel op maat! Hierdoor kan je de deur naar jouw smaak en stijl laten maken.
  • Unieke en luxe uitstraling: Aluminium heeft een karakteristieke en luxe uitstraling. Deze uitstraling past perfect bij verschillende soorten woningen. Of je nu op zoek bent naar een moderne openslaande garagedeur, of een garagedeur met raam: er is altijd een aluminium deur die aan jouw wensen voldoet.
  • Uitstekende isolatie: Aluminium garagedeuren bieden uitstekende isolatie. Warmteverlies wordt hierdoor geminimaliseerd. Hierdoor heb je lagere energiekosten en bespaar je geld.
Grijze aluminium garagedeuren geleverd door Adoor

Onderhoud van jouw aluminium garagedeur

Een groot voordeel van aluminium garagedeuren is dat ze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Zo hoef je de deur niet te schilderen én is de deur bestendig tegen krassen. Het enige wat je hoeft te doen, is de profielen regelmatig reinigen. Doe dit met lauw water, een pH-neutraal schoonmaakmiddel en vermijd schuursponzen. Hiermee heb je al de gouden formule voor jarenlang behoud van je aluminium garagedeur.

Zwarte aluminium garagedeuren gerealiseerd door Adoor

Dubbele deuren, geïsoleerd, met raam? Alles is mogelijk!

Je wil natuurlijk dat jouw garagedeur aan al jouw wensen voldoet. Daarom kan je bij ADOOR uit verschillende opties kiezen. Van alles is mogelijk! Je hebt ook de keuze uit verschillende kleuren.

Stel zelf jouw ideale garagedeur samen
Asymmetrische model-deur
Prestige Zelf jouw ADOOR® openslaande deur configureren? Start met configureren Ontdek de mogelijkheden van ADOOR®
Asymmetrische model-deur

Veelgestelde vragen

Een belangrijk pluspunt van aluminium garagedeuren is hun buitengewone onderhoudsvriendelijkheid. Je hoeft je geen zorgen te maken over schilderen, en ze zijn bestand tegen krassen. Het enige dat je hoeft te doen, is de profielen af en toe reinigen. Dit kun je eenvoudig doen met lauw water en een mild, pH-neutraal schoonmaakmiddel. Vermijd schuursponzen, want hiermee kun je de deur beschadigen. Met deze simpele routine houd je je aluminium garagedeur in topconditie voor vele jaren.

Theoretisch kan een garagedeur, afhankelijk van de locatie, het gebruik en het onderhoud wel 20 tot 30 jaar mee. Regelmatig onderhoud, zoals het reinigen en smeren van de bewegende delen kan de levensduur verlengen. Ook de gebruiksfrequentie beïnvloedt de levensduur, intensief gebruik kan slijtage versnellen.

De kleurkeuze is afhankelijk van de keuze voor het type garagedeur. Het instapmodel is een basismodel in de RAL kleur 9010. Ga je voor het meest gekozen model in openslaande garagedeuren, namelijk comfort? Dan heb je de keuze uit 2 verschillende standaard  RAL kleuren. Onze prestige deuren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan RAL kleuren waarbij het deurbeslag ook meegespoten wordt.

ADOOR® garagedeuren in jouw huis? Gerwin helpt je graag verder!
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga naar onze configurator