Op maat gemaakte aluminium openslaande garagedeuren van ADOOR®
A-kwaliteit
Maatwerk
In 4-6 weken geleverd
Korting openslaande deuren
Profiteer van extra scherpe prijzen

Openslaande garagedeuren met stapelkorting

Binnen 2 werkdagen in je mailbox!

Is je garagedeur aan vervanging toe? Dan ben je vast niet de enige. Profiteer van onze stapelkorting! Als je samen met buren of bekenden een Adoor garagedeur aanschaft, ontvang je maar
liefst € 200,- euro korting op het totaalbedrag per garagedeur!

Korting Openslaande Garagedeur

Stel je eigen garagedeur eenvoudig samen

Met behulp van onze online configurator kun je helemaal zelf je openslaande garagedeuren op maat samenstellen!

Bekijk onze verschillende type deuren en selecteer de kleur, panelen en afwerking naar jouw wensen.

Jouw openslaande garagedeur helemaal naar wens samengesteld? Dan vraag je eenvoudig een offerte op maat aan via de configurator tool.

Liever het beste aanbod ontvangen op basis van persoonlijk advies voor jouw situatie? Vraag dan direct een offerte aan.

 

Ga naar configurator
Stapelkorting Openslaande Garagedeuren

Voorbeeld stapelkorting

Wil je snel jouw nieuwe garagedeuren in huis hebben? Dat is geen probleem. Doordat wij onze productie geheel in eigen handen hebben, zijn onze garagedeuren binnen de kortste keren klaar. Wij leveren jouw deuren namelijk al binnen 4 tot 6 weken!

Advies op maat

Plan een showroomafspraak voor deskundig advies

Wil je onze producten liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze eigen showroom. Kijk rustig rond onder het genot van een kop koffie en spar met een van onze collega’s over de vele mogelijkheden. Plan alvast een afspraak in, zo weten we zeker dat we alle tijd voor je hebben.

Plan een showroom afspraak!

Onze service, jouw garantie

Bij ADOOR staan we achter de kwaliteit van onze openslaande garagedeuren. We bieden daarom een uitgebreide garantie van 5 jaar. Bovendien streven we naar hoge kwaliteit en een uitstekende service. Mocht er ooit een probleem zijn met jouw garagedeuren, dan staan we klaar om snel en efficiënt te reageren.

Zij gingen je voor

Recente projecten

Veelgestelde vragen

De stapelkorting heeft geen einddatum en geldt dus altijd. Je hebt dus de tijd om te overleggen met je buren of bekenden. Wel zo prettig, de aanschaf van openslaande garagedeuren is een weloverwogen beslissing. 

Bij afname van twee deuren of meer, ontvang je €200,- korting per deur. Iedereen die meedoet profiteert dus van €200,- korting. Wil je met een grotere groep mensen meerdere deuren afnemen? Neem dan even contact op, dan doen we je een passend voorstel.

In principe geldt de korting als je gelijktijdig besluit om openslaande deuren af te nemen. Is dit om bepaalde redenen lastig, maar wil je wel met buren of bekenden combineren voor stapelkorting? Neem dan contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Contact met Gerwin voor openslaande garagedeuren
ADOOR® garagedeuren in jouw huis? Gerwin helpt je graag verder!
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga naar onze configurator