Op maat gemaakte aluminium openslaande garagedeuren van ADOOR®
A-kwaliteit
Maatwerk
In 4-6 weken geleverd
Geïsoleerde garagedeur geleverd door Adoor
Geef kou geen kans

Geïsoleerde garagedeuren

De geïsoleerde garagedeuren van ADOOR zijn gemaakt van licht en isolerend materiaal. Kies voor de karakteristieke uitstraling van een ADOOR geïsoleerde garagedeur en geniet jarenlang van jouw onderhoudsvriendelijke garagedeur. Al binnen 4-6 weken geleverd!

Voordelen van geïsoleerde garagedeuren van ADOOR?

Wanneer je voor geïsoleerde garagedeuren kiest, profiteer je van verschillende voordelen

  • Efficiënte warmte- en geluidsisolatie: Isolatiemateriaal dat warmte binnen vasthoudt en geluid van buitenaf vermindert. Door het geminimaliseerde warmteverlies bespaar je op je energierekening.
  • Optimale beveiliging: Uitstekende beveiliging die de kans op inbraken en diefstal aanzienlijk verkleint.
  • Volledig op maat gemaakt: Bij ADOOR maken we jouw geïsoleerde garagedeuren geheel op maat. Dit doen we in onze eigen werkplaats. Kies uit onze verschillende garagedeuren. Hierdoor passen jouw deuren altijd perfect bij jouw woning!
Geïsoleerde openslaande garagedeuren

Goed geïsoleerde garagedeuren als energiebesparing

Inmiddels is iedereen zich bewust van het belang van een goede isolatie in huis. Daarom denken we daarin bij ADOOR graag mee! In de winter blijft het dan juist lekker warm en in de zomer juist koel in huis. Je kan er ook voor kiezen om je bestaande garagedeur te isoleren. Maar in verhouding valt de prijs daarvan vaak tegen ten opzichte van de aanschaf van nieuwe geïsoleerde garagedeuren.

Geïsoleerde openslaande garagedeuren

Een geïsoleerde garagedeur van ADOOR

Het is in deze tijd van hoge energieprijzen heel interessant om je te verdiepen in het vervangen van een oude garagedeur voor nieuwe geïsoleerde openslaande deuren. En dat kunnen we bij ADOOR ook nog eens binnen 4 weken realiseren. Overweeg je om je garagedeur te isoleren? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze

Stel zelf jouw ideale garagedeur samen
Asymmetrische model-deur
Prestige Zelf jouw ADOOR® openslaande deur configureren? Start met configureren Ontdek de mogelijkheden van ADOOR®
Asymmetrische model-deur

Ja, het isoleren van je garagedeur heeft zin. Door je garage te isoleren, bespaar je aanzienlijk op verwarmingskosten en transformeer je de ruimte tot een comfortabele omgeving voor klussen en het veilig opslaan van je eigendommen. Isolatie fungeert als een barrière tegen extreme kou en vocht, waardoor je garage warmer en droger blijft. Dit helpt om schimmelvorming en vochtproblemen effectief te voorkomen.

Ja zeker! Onze type garagedeuren Comfort en Prestige hebben een driepunts vergrendeling, standaard kerntrekbeveiliging en het SKG keurmerk. SKG is een afkorting van Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze onafhankelijke stichting onderzoekt en keurt de sterkte en inbraakwerendheid van sloten en overig hang- en sluitwerk.

ADOOR® garagedeuren in jouw huis? Gerwin helpt je graag verder!
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga naar onze configurator