Op maat gemaakte aluminium openslaande garagedeuren van ADOOR®
A-kwaliteit
Maatwerk
In 4-6 weken geleverd
Geïsoleerde garagedeur geleverd door Adoor
Geef kou geen kans

Geïsoleerde garagedeuren

De geïsoleerde garagedeuren van ADOOR zijn gemaakt van licht en isolerend materiaal. Kies voor de karakteristieke uitstraling van een ADOOR geïsoleerde garagedeur en geniet jarenlang van jouw onderhoudsvriendelijke garagedeur. Al binnen 4-6 weken geleverd!

Geïsoleerde openslaande garagedeuren

Goed geïsoleerde garagedeuren als energiebesparing

Inmiddels is iedereen zich bewust van het belang van een goede isolatie in huis. Daarom denken we daarin bij ADOOR graag mee! In de winter blijft het dan juist lekker warm en in de zomer juist koel in huis. Je kan er ook voor kiezen om je bestaande garagedeur te isoleren. Maar in verhouding valt de prijs daarvan vaak tegen ten opzichte van de aanschaf van nieuwe geïsoleerde garagedeuren.

Geïsoleerde openslaande garagedeuren

Extra comfort door efficiënte geluidsisolatie

Heb je last van lawaai van buiten? Onze garagedeuren zijn gemaakt van isolatiemateriaal dat geluid van buitenaf vermindert. Of het nu gaat om geluiden van machines of van buren die aan het klussen zijn: geluidsoverlast is verleden tijd.

Stel zelf jouw ideale garagedeur samen
Productie van openslaande garagedeuren door Adoor

Volledig op maat gemaakt

Bij ADOOR maken we jouw isolerende garagedeuren geheel op maat. Dit doen we in onze eigen werkplaats. Kies uit onze verschillende garagedeuren. Hierdoor passen jouw deuren altijd perfect bij jouw woning!

detail van een aluminium garagedeur geleverd door Adoor

Optimale beveiliging

Met een geïsoleerde garagedeur profiteer je ook van uitstekende beveiliging die de kans op inbraken en diefstal aanzienlijk verkleint. Zo zijn onze Comfort en Prestige garagedeuren standaard uitgevoerd met driepuntsvergrendeling en kerntrekbeveiliging.

Advies op maat

Een geïsoleerde garagedeur van ADOOR

Het is in deze tijd van hoge energieprijzen heel interessant om je te verdiepen in het vervangen van een oude garagedeur voor nieuwe geïsoleerde openslaande deuren. En dat kunnen we bij ADOOR ook nog eens binnen 4 weken realiseren. Overweeg je om je garagedeur te isoleren? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.

Stel nu jouw geïsoleerde garagedeur samen

Onze service, jouw garantie

Bij ADOOR staan we achter de kwaliteit van onze geïsoleerde garagedeuren. We bieden daarom een uitgebreide garantie van 5 jaar. Bovendien streven we naar hoge kwaliteit en een uitstekende service. Mocht er ooit een probleem zijn met jouw garagedeuren, dan staan we klaar om snel en efficiënt te reageren.

Asymmetrische model-deur
Volledig op maat Zelf jouw ADOOR® geïsoleerde deur configureren? Start met configureren Ontdek de mogelijkheden van ADOOR®
Asymmetrische model-deur

Veelgestelde vragen

Ja, het isoleren van je garagedeur heeft zin. Door je garage te isoleren, bespaar je aanzienlijk op verwarmingskosten en transformeer je de ruimte tot een comfortabele omgeving voor klussen en het veilig opslaan van je eigendommen. Isolatie fungeert als een barrière tegen extreme kou en vocht, waardoor je garage warmer en droger blijft. Dit helpt om schimmelvorming en vochtproblemen effectief te voorkomen.

Ja zeker! Onze type garagedeuren Comfort en Prestige hebben een driepunts vergrendeling, standaard kerntrekbeveiliging en een SKG keurmerk op het hang en sluitwerk. SKG is een afkorting van Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Deze onafhankelijke stichting onderzoekt en keurt de sterkte en inbraakwerendheid van sloten en overig hang- en sluitwerk.

De kleurkeuze van jouw isolerende garagedeur is afhankelijk van de keuze voor het type garagedeur. Het instapmodel is een basismodel in de ralkleur 9010. Ga je voor het meest gekozen model in openslaande garagedeuren, namelijk comfort? Dan heb je de keuze uit 5 verschillende standaard ralkleuren. Onze prestige deuren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan RAL-kleuren waarbij het deurbeslag ook meegespoten wordt.

ADOOR® garagedeuren in jouw huis? Gerwin helpt je graag verder!
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga naar onze configurator