Op maat gemaakte aluminium openslaande garagedeuren van ADOOR®
A-kwaliteit
Maatwerk
In 4-6 weken geleverd
Openslaande garagedeuren met ramen
Stel jouw droomgaragedeur zelf samen

Kies uit onze verschillende garagedeuren

Instapdeur - Adoor

Instap – Gewoon goed

Op zoek naar nieuwe openslaande deuren? Maar welk model past het best bij je wensen? Ons instapmodel is gewoonweg een hele goede keuze wanneer je op zoek bent naar een standaard maat garagedeur. Ons basismodel heeft een glad paneel zonder profilering in de ral kleur 9016. Je krijgt fantastische aluminium openslaande garagedeuren met een standaard dag- en nachtslot en standaard deurbeslag in de aluminiumkleur EV1. Daarentegen heeft de deur geen SKG keurmerk.

Zelf samenstellen
Grijze aluminium garagedeuren geleverd door Adoor

Comfort – Eén stap verder!

Niet voor niets ons meest gekozen model in openslaande garagedeuren. Dit model is ten opzichte van ons instapmodel letterlijk een stap verder in beveiliging door de driepunts vergrendeling, standaard kerntrekbeveiliging en op het deurbeslag het SKG keurmerk. Verder zijn in dit model alle soorten profilering mogelijk en is er een keuze uit 2 standaard ralkleuren, 7016 en 9016. Dit model is een vanzelfsprekende keuze wanneer je tegelijkertijd zowel in de isolatie als in de veiligheid van je woning wil investeren.

Naar configurator
Prestige garagedeur gerealiseerd door Adoor

Prestige – De luxe van ADOOR!

Ontdek onze prestige deuren – luxe, stijlvol en veilig. Maak een statement met een exclusieve garagedeur die perfect past bij jouw woning. Kies uit diverse stijlen, materialen en afwerkingen. Onze luxe modellen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, in kleur meegespoten deurbeslag inclusief kerntrekbeveiliging en met het SKG keurmerk op het deurbeslag. Met gladde of houtnerf panelen, geniet van een prachtige deur met hoogwaardige kwaliteit en een luxe uitstraling!

Realiseer nu!

Het installeren van een garagedeur kan binnen één dag worden afgerond, en vaak zelfs binnen een dagdeel. De exacte tijdsduur hangt af van de specifieke kenmerken van uw huis en de eventuele aanwezigheid van een oude garagedeur.

Garagedeuren dienen te worden vervangen wanneer ze tekenen van slijtage, schade of ouderdom vertonen. Deze tekenen kunnen zich uiten als roest, corrosie, moeilijkheden bij het openen en sluiten, slechte isolatie, zichtbare schade, of wanneer de deuren er verouderd uitzien.

De kleurkeuze is afhankelijk van de keuze voor het type garagedeur. Het instapmodel is een basismodel in de  RAL kleur 9010. Ga je voor het meest gekozen model in openslaande garagedeuren, namelijk comfort? Dan heb je de keuze uit 2 verschillende RAL kleuren, namelijk 9016 en 7016. Onze prestige deuren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan RAL kleuren waarbij het deurbeslag ook meegespoten wordt.

ADOOR® garagedeuren in jouw huis? Gerwin helpt je graag verder!
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga naar onze configurator