Op maat gemaakte aluminium openslaande garagedeuren van ADOOR®
A-kwaliteit
Maatwerk
In 4-6 weken geleverd
Openslaande garagedeuren in ral kleur geleverd door Adoor
Duurzame kwaliteit

Openslaande garagedeuren

Stel geheel zelf samen!

Openslaande garagedeuren zijn zowel een praktische als een mooie optie voor een garage. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de garage. Bij ADOOR kan je uit verschillende openslaande garagedeuren kiezen. We leveren jouw nieuwe garagedeuren al binnen 4 tot 6 weken!

Grijze aluminium garagedeuren geleverd door Adoor

Openslaande garagedeur volledig op maat gemaakt

Bij ADOOR maken wij jouw openslaande garagedeuren geheel op maat in onze eigen werkplaats. Je kan de deur geheel naar smaak en stijl laten maken. Hierdoor passen ze perfect bij jouw woning.

Stel zelf jouw ideale garagedeur samen
prestige aluminium garagedeur geleverd door ADOOR

Snelle levering

Wil je snel jouw nieuwe garagedeuren in huis hebben? Dat is geen probleem. Doordat wij onze productie geheel in eigen handen hebben, zijn onze garagedeuren binnen de kortste keren klaar. Wij leveren jouw deuren namelijk al binnen 4 tot 6 weken!

geïsoleerde aluminium garagedeur geleverd door ADOOR

Duurzaamheid en isolatie

Onze openslaande deuren worden vervaardigd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en isolatie garanderen. Onze geïsoleerde garagedeuren worden gemaakt van het stevige en duurzame aluminium. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden en zorgen voor een goede thermische en akoestische isolatie in jouw garage. Dit kan helpen om jouw energiekosten te verlagen en een comfortabelere omgeving te creëren.

Stel jouw isolerende garagedeur samen
Geïsoleerde openslaande garagedeuren

Voel je veilig met een ADOOR garagedeur

ADOOR kan uw openslaande garagedeur voorzien van veiligheidsopties. Zo zijn onze Comfort en Prestige deuren standaard uitgevoerd met driepuntsvergrendeling en kerntrekbeveiliging.

een openslaande garagedeur van adoor

Waarom voor openslaande garagedeuren van ADOOR kiezen?

Bij ADOOR leveren we alleen A-kwaliteit garagedeuren. We garanderen deze kwaliteit en betrouwbaarheid door onze openslaande deuren geheel zelf te produceren. We doen alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij jouw garagedeur geheel naar wens maken.

Ga naar de configurator
Openslaande garagedeuren met ramen

Wat zijn de verschillende mogelijkheden?

Openslaande garagedeuren zijn er in vele varianten en er zijn dan ook veel opties en mogelijkheden waaraan je kunt denken bij het samenstellen van jouw ideale deuren op maat. Wil je openslaande garagedeuren in een bepaalde kleur of een bepaalde maat? Het is allemaal mogelijk bij ADOOR. Kijk eens bij onze gebruiksvriendelijke configurator en stel zelf jouw openslaande garagedeuren samen.

Advies op maat

Bekijk onze collectie in onze eigen showroom

Wil je onze producten liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze eigen showroom. Kijk rustig rond onder het genot van een kop koffie en spar met een van onze collega’s over de vele mogelijkheden.

Kom naar onze showroom!

Onze service, jouw garantie

Bij ADOOR staan we achter de kwaliteit van onze openslaande garagedeuren. We bieden daarom een uitgebreide garantie van 5 jaar. Bovendien streven we naar hoge kwaliteit en een uitstekende service. Mocht er ooit een probleem zijn met jouw garagedeuren, dan staan we klaar om snel en efficiënt te reageren.

Hier lopen ze de deur plat

Prachtige projecten

Veelgestelde vragen

Openslaande garagedeuren kunnen worden geïsoleerd om warmteverlies in de winter te minimaliseren, waardoor je garage comfortabeler wordt en je energierekening daalt. De isolatie helpt ook om de garage koeler te houden in de zomer, waardoor deze geschikt wordt voor gebruik als werkruimte, fitnessruimte of voor ander gebruik. Geïsoleerde deuren verminderen bovendien geluidsoverlast van buitenaf, wat vooral nuttig is als je garage aan een drukke straat ligt.

Openslaande garagedeuren kunnen op maat gemaakt worden om te passen bij vrijwel elke garage afmeting. Of uw garage nu standaard afmetingen heeft of juist een ongebruikelijke breedte of hoogte, onze openslaande deuren kunnen worden aangepast op jouw garage. De minimale breedte van een garagedeur is 1800 mm en de maximale breedte is 3000 mm. De hoogte van een openslaande garagedeur kan variëren van 1400 mm tot 2650 mm.

De mate van isolatie is een cruciale factor voor energiezuinigheid. Als openslaande garagedeuren goed geïsoleerd zijn, helpen ze warmteverlies in de winter te verminderen en houden ze de warmte buiten in de zomer. Daarnaast is een goede installatie, afdichting en regelmatig onderhoud belangrijk om jouw openslaande garagedeuren energiebesparend te laten werken.  

Je kan zelf bijdragen aan energiezuinigheid door bijvoorbeeld slechts één deel van de deurpanelen te openen, waardoor er minder warmte verloren gaat.

Een groot voordeel van aluminium garagedeuren is dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Aluminium hoeft niet geschilderd te worden, is zeer bestendig tegen krassen en je hebt geen last van spleten die ontstaan in de profielen. Het enige wat je hoeft te doen, is de profielen regelmatig reinigen. Doe dit met lauw water, een pH-neutraal schoonmaakmiddel en vermijd schuursponzen en je hebt de gouden formule voor jarenlang behoud van je aluminium garagedeur.

Je kunt openslaande deuren deels openen voor snelle toegang zonder de hele deur te openen. Daarnaast gaat het openen en sluiten sneller, waardoor je minder warmte in de winter en minder koelte in de zomer verliest. Openslaande deuren hebben minder bewegende delen waardoor ze over het algemeen minder onderhoud vereisen. Door de eenvoudige constructie zijn openslaande deuren vaak gemakkelijker te onderhouden dan complexere sectionaaldeuren.

Contact met Gerwin voor openslaande garagedeuren
ADOOR® garagedeuren in jouw huis? Gerwin helpt je graag verder!
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga naar onze configurator