Op maat gemaakte aluminium openslaande garagedeuren van ADOOR®
A-kwaliteit
Maatwerk
In 4-6 weken geleverd
Productie van openslaande garagedeuren door Adoor
Einde van een tijdperk

Garagedeuren vervangen

Het vervangen van jouw garagedeur kan verschillende voordelen met zich meebrengen. Het is niet alleen een esthetische upgrade, maar het kan ook de veiligheid, energie-efficiëntie en functionaliteit van jouw garage verbeteren. Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen overwegen jouw garagedeur te vervangen:

Witte openslaande garagedeuren gerealiseerd door Adoor

Verbeter de beveiliging van je huis

Een verouderde garagedeur kan een gemakkelijk doelwit zijn voor inbrekers. Door je garagedeur te vervangen door een nieuwer model met geavanceerde beveiligingsfuncties, verbeter je de veiligheid van jouw woning. Zo zijn onze Comfort en Prestige deuren standaard uitgevoerd met driepuntsvergrendeling en kerntrekbeveiliging. 

prestige aluminium garagedeur geleverd door ADOOR

Bespaar op je energierekening

Moderne garagedeuren bieden betere isolatie en afdichting, wat kan resulteren in lagere energiekosten. Een goed geïsoleerde garagedeur helpt de temperatuur in jouw garage op peil te houden, waardoor het energieverlies wordt geminimaliseerd.

geïsoleerde aluminium garagedeur geleverd door ADOOR

Een garagedeur die aan al jouw wensen voldoet

Waar de ene een garagedeur met ramen wil, wil de ander juist een rode garagedeur met horizontale panelen. Doordat wij jouw nieuwe garagedeur helemaal op maat in onze eigen werkplaats maken, heb jij de vrijheid om de deur volledig naar jouw persoonlijke stijl en smaak te ontwerpen. Hierdoor past de nieuwe garagedeur altijd perfect bij jouw woning! 

Stel nu jouw nieuwe garagedeur samen
Geïsoleerde openslaande garagedeuren

Profiteer van snelle levering

Wanneer je een nieuwe garagedeur bij ADOOR bestelt, hoef je niet lang te wachten. Doordat wij onze productie geheel in eigen handen hebben, zijn onze garagedeuren binnen de kortste keren klaar. We leveren jouw nieuwe garagedeuren al binnen 4 tot 6 weken!

Openslaande garagedeuren met ramen

Professionele montage

Je wil natuurlijk dat jouw nieuwe garagedeur goed functioneert en veilig is voor gebruik. Daarom komen onze vakmensen met jarenlange ervaring jouw garagedeur monteren. Onze monteurs zorgen ervoor dat de garagedeur correct wordt afgesteld en opgehangen, waardoor problemen zoals scheefhangen en vastlopen worden voorkomen.

Productie van openslaande garagedeuren door Adoor

Binnen 4 weken jouw garagedeur vervangen bij ADOOR

Ons hele productieproces vindt plaats onder één dak, daarom houden we de controle in handen. We doen alles zelf en kunnen daarom een oude garagedeur snel vervangen door nieuwe openslaande garagedeuren. In de meeste gevallen kan dit zelfs al binnen 4 tot 6 weken!
We staan voor de hoge kwaliteit en bovendien kunnen we een garagedeur snel vervangen voor openslaande deuren die qua kosten ook nog eens meevallen.

Ik wil een nieuwe garagedeur

Onze service, jouw garantie

Bij ADOOR zijn we trots op de kwaliteit van onze garagedeuren. We bieden jou daarom een ruime garantieperiode van 5 jaar. Mocht er een probleem zijn met jouw nieuwe garagedeur, dan staan we meteen voor je klaar. Je kan altijd rekenen op onze snelle en effectieve ondersteuning.

Asymmetrische model-deur
Volledig op maat Zelf jouw ADOOR® garagedeur configureren? Start met configureren Ontdek de mogelijkheden van ADOOR®
Asymmetrische model-deur

Veelgestelde vragen

Garagedeuren dienen te worden vervangen wanneer ze tekenen van slijtage, schade of ouderdom vertonen. Deze tekenen kunnen zich uiten als roest, corrosie, moeilijkheden bij het openen en sluiten, slechte isolatie, zichtbare schade, of wanneer de deuren er verouderd uitzien. Het is verstandig om professioneel advies in te winnen als je twijfelt over de staat van je garagedeuren, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over mogelijke vervanging.

Aluminium garagedeuren vereisen over het algemeen minder onderhoud dan andere materialen, zoals hout. Reinig de aluminium deur regelmatig met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en schurende materialen omdat deze de afwerking van de deur kunnen beschadigen. Overweeg periodiek professioneel onderhoud, vooral als er specifieke problemen zijn of als de garagedeur intensief wordt gebruikt.

De kosten voor het vervangen van een aluminium garagedeur variëren sterk aan de hand van je wensen. De keuze tussen een instap, comfort of luxe deur zal invloed hebben op de kosten. Ook de grootte van uw garagedeur heeft invloed op de prijs, voor een garagedeur met grote afmetingen is er logischerwijs meer materiaal nodig waardoor een grotere deur duurder is.

ADOOR® garagedeuren in jouw huis? Gerwin helpt je graag verder!
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga naar onze configurator